Free Persoon Geld Tellen Met Smartphones Vooraan Op Bureau Stock Photo

We zijn een evaluatieonderzoek aangegaan met een klant die eigenaar was van een nicheverzekeringskantoor. Hoewel zijn bedrijf winstgevend was, moest hij een accountant inhuren om meer tijd te besteden aan de financiële zaken van zijn bedrijf. Het blijkt dat veel mensen in zijn bureau een eigen ‘onderneming’ hebben. Helaas was deze ‘zakelijke onderneming’ niet erg winstgevend. Dit bedrijf voorzag hem van dagelijkse details en rapporten, facturen en correspondentie en het meeste daarvan is nodig voor de belastingdoeleinden van zijn cliënt.

Sommigen van ons zijn het constante uitstellen van dingen beu, terwijl anderen zijn uitgegroeid tot meer proactieve belastingaccountants. Het wordt duidelijk door de vraag “Waar begint een belastingaccountant?” Het is altijd een goed idee om bij de basis te beginnen en in dit geval is het het invullen van een ‘belastingaangifteprogramma’. Dit stelt u in staat om dingen gemakkelijker te maken door de op basis van spookdeelnemers 05% van belastingformulieren te verminderen. Het zal je leven ook beter beheersbaar maken terwijl je je aan het ordenen bent. De enige keer dat u hulp van buitenaf nodig heeft, is als uw belastingaangifte ingewikkelder is, in welk geval Don of applica d’Attazeerale u kan helpen, maar meestal is uw grootste zorg wanneer uw belastingzaken eenvoudig lijken.

Het is belangrijk om het de eerste keer goed te doen…

Als Don of Applica d’Attedit bij je aan de deur klopt, is je eerste reactie waarschijnlijk in de trant van: “wat is er in vredesnaam? Hij is mijn accountant? Ik heb hem niet nodig!” Simpel gezegd, die persoon is vervangbaar. Bel hem terug als je tijd hebt. Haast je nergens in. Onthoud dat dit jouw zaak is. U bent veel verschuldigd aan uw aandeelhouders en de beste manier om uzelf in de toekomst hoofdpijn te besparen, is ervoor te zorgen dat u een belastingaccountant kiest met een goede reputatie.

Ga er dus niet vanuit dat omdat uw accountant groot en goed opgeleid is, hij het noodzakelijkerwijs helemaal door zal zien. Als zijn vergoeding £ 1000 is, en hij wordt alleen toegepast op de belastingaangifte die hij regelmatig doet, overschat dan wat. Als £ 15.000 zijn honorarium is en hij meer heeft verdiend dan jij hebt gedaan, overdrijf dan een beetje. Wat u ook doet, beloof niet te veel of te veel.

Vergelijkingen met andere bedrijven zijn zelfs een goed begin. Door uw eigen bedrijf te starten heeft u veel kennis ingesloten in uw bedrijfs-, lening- en bankreferenties. Door ze te bestuderen, kunt u een duidelijker beeld krijgen van wat voor soort reputatie u zoekt. Alleen al ter vergelijking scheelt het u later in het jaar een hoop zorgen en tijd. Aan het begin van het jaar kunt u dan in het vroege najaar een vergelijking maken en opvragen.

Hoe vind je een geschikte belastingadviseur?

Het is het beste om aanbevelingen op te volgen. Tenzij er maar één persoon is die het werk doet, is het moeilijk om te weten wat de juiste persoon voor de klus is. Als aanbevelingen beperkt zijn, is het moeilijk om te weten wie de beste beschikbaar is. Neem kort contact op met een potentiële nieuwe accountant, vraag om suggesties en vraag om minimaal drie (3) gratis referenties. Je gunst verliezen kan een publieke erkenning zijn dat je niet voorbereid bent.

Een kort telefonisch sollicitatiegesprek is goed. Het geeft u een goed idee van het scala aan vaardigheden dat uw potentiële nieuwe accountant ter tafel brengt. Je kunt gewoon niet alles weten over een accountant.

Laat zijn kwaliteiten niet lijden onder jouw gebrek aan kennis. Het lijkt misschien een beetje vernederend, maar dit is zijn zaak. aangesteld om u bij te staan, en uw belasting- en controleverantwoordelijkheden. Het is zijn verantwoordelijkheid om elk aspect van uw zaken te kennen. Dit is niet iets dat je volledig aan hem overlaat.

Vergeet niet om verstandig te kiezen. Sommige accountants rekenen per uur, anderen per uur, week of maand, en sommigen krijgen zelfs een contract om een ​​klus binnen een bepaalde tijd af te ronden. Het is uw verantwoordelijkheid om de voorwaarden van uw contract te kennen.

U wilt een persoon krijgen die gratis advies geeft, en niet voor extra inkomsten. Als u de kosten van de afspraak moet betalen, zorg er dan voor dat u deze schriftelijk ontvangt en vraag om een ​​formele schriftelijke overeenkomst voordat u naar de afspraak gaat.

Nadat je een accountant hebt geselecteerd, wees niet bang om vragen te stellen!