Breda transport

Breda is een Europees transport software bedrijf dat gespecialiseerd is in het helpen van bedrijven om hun supply chain om te zetten in een gestroomlijnde, digitale workflow. Zie het als de logistieke app voor uw bedrijf – maar dan beter. Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van innovatieve software-oplossingen aan de wereldwijde productie-industrie, staat Breda bekend om haar vooruitstrevende karakter en de nadruk op transparantie.

Daarom zijn we erg trots om aan te kondigen dat we met onze nieuwe strategische partner Unilever gaan samenwerken aan een geïntegreerde supply chain-oplossing die gebruik zal maken van onze expertise. Deze oplossing zal niet alleen de hele supply chain samenbrengen, maar deze ook efficiënter en kosten effectiever maken.
In dit artikel leest u alles wat u moet weten over de samenwerking tussen Breda en Unilever.

Wat is de Bredase transport oplossing?

Een integraal systeem (isolatie, ketting, ladingloods, lading verlading) is een goede oplossing voor het transporteren van goederen of diensten tussen de lading en de bestemming. Tevens is een integraal systeem een leidraad in het voortzen van goederen of diensten. In het bijzonder voor logistieke diensten is het belang van een goed integraal systeem deze uit te oefenen.

Een goed integraal systeem zorgt ervoor dat de producten of diensten altijd netjes achter de vandaan worden gehaald. Zeker in een tijd van constant veranderen van de productiekettingen is het verplichte onderhoud van goederen of diensten een onvoorwaardelijke rol. Breda is een ISO/IEC 17020 sertifieerde software leverancier die een sterk kwaliteitsgevoel heeft. Is ontwikkeld met de meest gunstige bruggen en vlakke koersspiraal in zowel het Nederlandse als het europese leven.

hoe werkt het vervoer van producten in Breda?

De beschikbaarheid van moderne logistieke systemen heeft bedrijven de mogelijkheid geboden om in één zending een veel grotere afstand te bewaren tussen product en klant. Toch moet de reis van deze goederen soms korter zijn. Breda heeft zich ten doel gesteld een oplossing te bieden waarmee goederen gedurende hun gehele traject efficiënt en accuraat kunnen worden gevolgd en beheerd. Breda’s transport oplossing stelt bedrijven in staat om hun wereldwijde supply chain in real-time te volgen, te beheren en te visualiseren.

Hoe gebruikt u de Bredase transportdienst?

De Bredase transportdienst is een full-service, geïntegreerd platform dat complete supply chain management oplossingen biedt. Het Bredase platform fungeert als een single source of truth voor alle aspecten van de supply chain. Het biedt transparantie en een 360-graden beeld van de gehele supply chain. De Bredase oplossing kan zowel worden gebruikt voor bedrijven die één enkele bron van waarheid voor hun gehele supply chain nodig hebben als voor bedrijven die op zoek zijn naar een uitgebreider overzicht over hun gehele bedrijf. De Bredase oplossing biedt de volgende functies: – Tracking van goederen of diensten op verschillende punten in de supply chain – Real-time inzicht in de beweging van goederen over alle afdelingen van het bedrijf – Controle van de toeleveringsketen op inbreuken op de beveiliging – Real-time analyse voor besluitvorming – Automatisering van handmatige processen – Onboarding van gegevensopslag.