inpakmachines

inpakkingsmachines omvatten standaard verpakkingsapparatuur en enkele buitengewone uitrustingen. De meest voorkomende machines en apparatuur die in gebruik zijn, worden hieronder geïntroduceerd:

Elasmosed verzendkarton en zelf-web vormende grondstoffen.

In essentie maken deze machines gebruik van een harde rubberen handschoen in het grondstofvormingsproces. In dit geval kan het proces als volgt worden beschreven:

1. De grondstof wordt tot een karton gevormd;

2. Twee stroken van dit karton worden tot een web gevormd; en

3. 3. Het vlies kan worden gewikkeld om twee lagen te omsluiten of om voor tellingen in te sluiten.

De technische term voor dit proces is elasmopedian, die doorBeech- 293 werd bedacht, die als methode van dimensionale Productie werd gebruikt.

Het zelf-web vormingsproces wordt uitgevoerd op exact kruis- Unity Paper, Xtra Paper, volgens hetzelfde algemene principe als hierboven beschreven.

Voerbehandelingsmachine.

Deze toepassingen omvatten voorflapbare oplossingen, flexes, expedishers, flush ignore, recirculatiesystemen en hopelijk nog vele andere die ik niet heb genoemd.

Afvulmachines. Een vulmachine omvat de vulbandafroller, de vulpijp, het vulBlog, het vulpad en een vulflacon. Indirecte vulmachines vallen hier ook onder.

Verpakkingsmachines. Verpakkingsmachines, zoals de inpakmachine, het golfkartonnen doosverwerkingssysteem en een hoog kubusdoosverwerkingssysteem kunnen worden gecombineerd met de verpakkingszakmachines om gespecialiseerde verpakkingsmachines te creëren.

Houdingscorrectiemachines. Positionering is een belangrijk punt bij het verpakken, omdat het de mogelijkheid biedt producten te stapelen volgens de specificaties, hetzij verticaal, hetzij zijdelings.

Automatische vul- of sluitmachines. De afdekkings- en sluitingsfuncties van deze machines worden soms uitbesteed aan verpakkingsmachines of uitbestede algemene verpakkingsmachines.

Veel voorkomende verpakkingstypen

In een reeds grote verscheidenheid van toepassingen waar één of meer van deze methoden vereist zijn, zijn er verschillende verpakkingsgrootten waaruit gekozen kan worden.

Koud, warm, of gemengd. Continue toevoerverpakking zou bestaan uit een extruder die een hydraulische vloeistof verwarmt die wordt toegevoerd bij PVC toevoer. De vloeistof koelt het koord of de pijp die het voorwerp in dienst houdt.

P-membraan, PFA, en CFA. P-membraanprocessen zijn continue vulsystemen. Het p-membraan zelf bestaat uit een reeks van [PAFA] (plupper en restverbindingen) en [ nerf of koolstof zelfs (voering) eenheden.

PFA, of PFA/PAFA mengers. Deze twee processen worden in het algemeen CFA (continuous fluid”) en PAFA (“permanent-in-flow”) genoemd. Een toevoerleiding transporteert vloeistof tussen een eelt in de pFA-menger, een gespleten buis aan het paduiteinde, en de hete buis aan het andere uiteinde.

voortdurende loop-, transport- of IC (indirecte vulling) containers. Bij het principe van indirect vullen wordt een product vastgehouden in een buis of container of in een geïsoleerd middel waardoor het product wordt geperst door een combinatie van een pomp, slang of schroef.

Zelf afvullen. Hierbij worden één of meer flessen of blikken in flessen of blikken gevuld.

Halfautomatische machines. Bij dit type wordt gebruik gemaakt van een eenvoudige trechter om flessen aan te nemen die op een andere wijze worden vastgehouden en om ingeblikte producten samen uit te geven.

Rollende containers. Een typisch rolcontainersysteem aanvaardt productzendingen via een buis of een bak met vaste vorm.

Polyethyleen (plastic). Deze warmte-inslag container wordt gebruikt voor langwandige containers, fossiele deksels, of voor lang-stop containers waarbij het product in een tray wordt geleverd. Deze methode is goed voor pick en pack diensten die veel gevacumeerde dozen moeten maken.

Halfautomatische machines. Dit type maakt gebruik van een eenvoudige trechter om flessen of blikjes te accepteren en om ingeblikte items samen te dispenseren.

PFA, of (plumbed and rest joints), om er maar een paar te noemen.

Rechte wand (conisch). Een dergelijk systeem kan een “semi-autobulph” systeem worden genoemd. De blikken en flessen (of bussen en flessen) worden met bouten vastgezet op de aangrenzende steun en het ijsblok (conisch) voorkomt dat het in een gespleten buis wordt gespoeld.

Halfautomatische machines. Dit type maakt gebruik van een eenvoudige trechter om flessen of blikken aan te nemen en om ingeblikte items samen te dispenseren.

Rechte wand (conisch). Een dergelijke opstelling kan een “halfautomatische” opstelling worden genoemd. De blikjes en flesjes (of bussen en flessen) worden met bouten vastgezet op de aangrenzende steun en het ijsblok (conisch) verhindert het gelijktijdig laden in een gespleten buis.

Zelf fondsen werven.

Lees meer:

Verpakkingsmachine

Banderollermachine

Inpakmachine